YFL-bloggere

lørdag 28. november 2009Høsten er en årstid som fasinerer meg med den friske luften og de fantastiske fargene. Løvet som faller fra trærne har alle sin særegne form og farge og utgjør et mykt teppe på marken der det blir liggende. Hvert enkelt blad som man finner er særegent. Min idé var å klare å utrykke dette på et ferdig produkt.
 Min oppvekst har vært på landsbygda med naturen rundt meg hele tiden. Det er lett å få inspirasjon og ideer fra dette miljøet.
Som materiale på denne oppgaven ønsket jeg å bruke ull fordi jeg ikke har jobbet mye med det materialet annet enn til strikking. Det føltes spennende å prøve ull med en ny teknikk som jeg ikke hadde mye kjennskap til.
Nunofilt er en teknikk jeg fikk se mer av da jeg var på besøk på Aurora-verkstedet i Bærum. Aurora verksted er en vernet bedrift som blant annet laget flotte produkter i nunofilt. Nunofilt er en teknikk hvor ull filtes sammen med silke (Lottrup 2005). Dette var en teknikk jeg likte veldig godt fordi jeg synes den gir et mykt og varmt uttrykk.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Link til video fra produksjonen

Filmen finner du her.

Følgere